25 Şubat 2013 Pazartesi

EĞLENCELİ ZAMANLARIMIZ-5


EVCİLİK OYNAMAK MI?

     Kızlarımla çok güzel bir hafta geçirdik. Damla benden uzun zamandır omuzları açık bir prenses elbisesi istiyordu. Ben de bluzlarından birinin yakasını makasla bir miktar kesip ona istediği gibi bir bluz yaptım. Altına da evdeki tüllerden bir prenses eteği yaptık. Derin de aynı şekilde biraz daha farklı tasarımla prenses oldu. 



       Sonra anne dediler, bizim kurdeleli prenses ayakkabılarımız da olmalı. Prenses ayakkabısı da giyelim. Haydi onu da hallettik. Şimdi bizi yürüt anne... Belimizden tut yürüt. Aynada kendimize bakacağız. Bellerinden kavrayarak adım attırdım onlara... Adım atmak onlarda yürüme hissi uyandırıyor ve çok mutlu oluyorlar. Bu durum biraz benim kollarımı ve belimi zorlasa da, olsun onlar için yapmayacağım şey yok. Aynanın karşısında kendilerine beğeniyle baktılar. Bu dönem kendilerini keşfetme dönemi olduğu için pek de meraklılar giyinip süslenmeye ve çevrelerinden övgü almaya. Prenses elbiselerimizi hallettikten sonra bol bol fotoğraf çektirdik. O kadar heyecanlıydılar ki... Anne komşu teyzemizi çağır lütfen bizi böyle görsün dediler. Çağırdım tabii.. Çocukları mutlu etmek ne kadar kolay. Bizden istedikleri sadece ilgimiz ve sevgimiz... Sevgi paylaştıkça çoğalan bir şeydir. Paylaşmakta her zaman bonkör olmanız dileğiyle...







8 yorum:

  1. İkisi de birbirinden güzel olmuş
    internetteki teyze böyle güzellik görmedim diyor diye ilet prenseslere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz, sizlerin güzel bakışınızla daha da mutluyuz sevgiler,

      Sil
  2. Cok tatlisiniz:) prensesleriniz ve siz:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy çok tatlı olmuş prensesler:)Sen de çok yaratıcısın ,ne güzel olmuşlar:)İnsanın paylaşmak hücrelerinde var herhalde:)Yaptığın her güzel şeyi,olduğun her güzel şeyi paylaşmak istiyor insan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacığım haklısın. Paylaştıkça çoğalıyor sevinçler. Hele ki ben hiç bir şeyi içinde taşıyamayan bir insan olarak, mutlaka hemen paylaşılması gerektiğine inanıyorum. O an yaşanıyorsa o an paylaşılmalı. Tüm duyguları, düşünceleri ve heyecanıyla. Sonrası kaybolabiliyor çünkü:))

      Sil
  4. Bayıldım şu hallerine. Keşke biraraya getirebilsek benim kızlarla ne güzel oynarlar.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden olmasın Ececiğim bir araya gelebiliriz:))

      Sil