28 Şubat 2013 Perşembe

EĞLENCELİ AKTİVİTELERİMİZ


       Evde sıkça zaman geçiren kızlarım için yaratıcı olmak da gerekiyor. Çoğu kez sıkılıyor canları çünkü. Onlar doğmadan önce nevresim takımı almıştım onlara ve kutusunu çok beğenmiştim. Eşime dedim ki büyüdüklerinde onlara bundan bir tv ekranı yapacağım. Oyuncaklarını oynatsınlar. Kendileri oynasınlar, yaratıcılıklarını kullansınlar. İşte o zaman geldi. Derin ayakta durma sehpasına binip, bize ekranlarından Minnie Show hazırladı. Biz de seyrettik. Çok ama çok eğlendik.  






      Babamızın traş köpüğü ile kaba motor çalışması. En sevdikleri etkinliklerimizden biri... Tabi kiii sonrası banyoda köpük banyosu:)


   

      Fizyoterapist Ayça ablamız ile gittiğimiz merkezde çok eğlendiğimiz faaliyetlerden biri. Salıncakta dengemizi bulmaya çalışmak. Azminize hayranım kızlar:)



Derin ayaklarını kaldırmaya çalışarak dengesini bulmaya gayret ediyor. Aferin canım kızım, güçlenmeni ve yürümeni umut ediyorum.


4 yorum:

  1. AYTÜL'CÜM İNŞALLAH KIZLARIMIZIN KOŞTUKLARINI BİZ BURALARDAN TAKİP EDECEĞİZ
    SEN ÇOK ÖZEL BİR ANNESİN
    İNANIYORUMKİ TÜM ENGELLERİ AŞACAKSINIZ RABBİMİNDE İZNİYLE CANIM
    KIZLARIMIZ VE SİZ ALLAHA EMANET OLUN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlarımın sizin tarafınızdan da sahiplenilmesi ne güzel bir duygu inanın çok mutlu oluyorum. Bana güç veriyorsunuz. Allah razı olsun. Kucak dolusu sevgiler

      Sil
  2. Ay maşallah yerim onları:)Nevresim kutusunu saklamana ve fikrine hayran kaldım:))Keşke ben de atmasaymışım:)Öp ikisini de benim için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tubacığım evet nevresim kutusu iyi bir fikirdi. Anne eski televizyoncu olunca meslek alışkanlıklarından vazgeçemiyor:)) Tv ekranı yapmak istiyorsanız başka kutular da olabilir. Mesala bir sehpan varsa ön kısmına streç film gerip bir ekran yapabilirsin diye düşünüyorum:))) Sevgiler

      Sil