9 Temmuz 2013 Salı

DOĞUM GÜNÜMÜZÜN ARDINDAN....



     Damla ve Derin'e muhteşem bir doğum günü planı hazırlamıştık. Ama Derin'in kutlamadan bir gün önce rahatsızlanması ve ertesi gün de kendini iyi hissetmemesi hepimizi moral olarak düşürdü tabii... Kutlama günü sabahı kusma, boğaz ağrısı ve ateşle birlikte hastaneye götürdük. Belki biraz toparlar da en azından doğum günü için enerjisi olur diye düşündük. Ama ne mümkün. Kızımız kafasını kaldıramıyor. 4 yıldır ilk defa bu kadar hasta olduğunu gördüm. Neyse ki şimdi atlattık. Ama Derin o günün tadını ne yazık ki çıkaramadı. Ne pastasını üfleyebildi. Ne gelen hediyelerine sevinebildi. Oyuncaklarına bile yüz vermedi. Biraz buruk ama yine de eğlenceli geçti partimiz. Damla tüm bunların tek başına tadını çıkarttı. Hastalık kısmet işte... Bütün kış hasta olmadılar bugünü bekledik heyecanla; ama hastalık kapımızı çaldı. Hayatı bizim yönlendiremediğimiz zamanlar da oluyor işte böyle... 

         Nice yaşlara güzel kızlarımız, hep yüzünüz gülsün. Hiç hasta olmayın demek isterim ama biz hastalıkla zaten iç içe olduğumuz için onunla yaşamayı da biliyoruz aslında...

Sizi her şeyden çok seven anneniz...



UYUYAN GÜZELİMİZ DAMLA




            Halamız ve eniştemizin kızlarımızı çok sevindiren hediyesi... Sevimli bir tahterevalli...
Fizyoterapistimiz de denge çalışmalarımızda çok faydalı olacağını söyledi. Damla o gün tek başına bindi ama kardeşi Derin iyileştiğinde birlikte evde bol bol tadını çıkardılar. Hatta üzerinden inmiyorlar da diyebiliriz. 





                    Fizyoterapistimiz Gülsün Ablamızla geleneksel doğum günü fotoğrafımız:) Gülsün Ablamız hiç değişmiyor. Kızlar büyüyor:))






Rapunzel Pastamız...

Teşekkürler Kurabiyeci Meral Teyzemiz nefis bir pastaydı. Buraya tık tık





                                                           Benim halsiz Sindrellam:((

Veee günün sonu durumu en iyi anlatan fotoğraf....



Veeee kızlarına annesinden 4 yaş hediyesi....???!!!!

KÜÇÜK KIRMIZI PABUÇLAAAAR:)))


Meleklerim benim inşallah bunlarla bana koşup sarıldığınız günler de gelecek....





17 yorum:

  1. Aytülcüm kızların çook zarif maşallah:))Çok güzel bir d.günü olmuş,tebrik ederim,nice yaşlara:)Rapunzel pasta süper ötesi olmuş,bayıldım yapan hanımın ellerine sağlık:)Bu yılınız istediğiniz gibi geçsin,dilekleriniz gerçek olsun canım:)Öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Tubacığım... Yeni yaşımız uğurlu gelecek inşallah

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun. Haklısın hayatı bizim yönlendiremediğimiz zamanlar oluyor. Her şeye rağmen güzel görünüyor her şey. Yeni yaşları yeniden kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  3. nice yaslara insallah :) ne cabuk buyuyorlar. Prenseslerin bu yasi onlara sans ve saglik getirsin :)
    bu arada dogumgunu mekani neresi? ben de kalabalik bir grup cagirmak istiyorum ama eve sığamayacagimiz icin olamiyor. mekan kiralari malum :( dogumgunu degil sunnet dugunu parasi....acik havada bir seyler yapalim istedim ama yer bilmiyorum. sizin burasi guzel bir yere benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koşuyolu Adile Naşit Öğretmen evi... Hababam sınıfının çekildiği bahçe... Çok güzel bir yer. Mekan kirası ödemedik. Pastamızı götürdük. Oradan börek içecek felan alıp onları ödedik. Ama önceden bilgi verdik yetkiliye.

      Sil
    2. Aytulcugum ben Elif Ozbursa yukarda sana soruyu soran benim. baktim adim unknown olarak gorunuyor gizemli kişilik olarak kalmayayım bilgilendiriyim seni dedim :)
      Optum seni ve güzelleri xxx

      Sil
    3. :))) Elifim çok sevindim

      Sil
  4. Aytül'cüğüm prenseslerinin doğum gününü kutluyorum. Onları benim için öper misin? Çok selamlar...

    YanıtlaSil
  5. Aytül'cüğüm prenseslerin yeni yaşları kutlu olsun. Prenses Derin'ide o mahsun gözlerinden çoooook öpüyorum. Pastayı beğenmenize çoook sevindim. Afiyet,bal, şeker, mutluluk, sağlık olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bizim canımızsın çok teşekkür ederiz. Sevgiler

      Sil
  6. Bu arada ben bir kaç kez yorum yazıp attım sanırım kusura bakma:))

    YanıtlaSil
  7. O kadar guzel ki kizlarin...

    YanıtlaSil
  8. iyi ki doğdunuz güzel prensesler.. allahım size mutlu, sağlıklı, güzel günler nasip etsin inşallah.. annenizin ve tabi hepimizin dileği o kırmızı pabuçlarla koştuğunuz günü görmek.. eminim bir gün oda olacak.. o güzel gözleriniz hep gülsün inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel yazmışsınız, kucak dolusu sevgiler

      Sil