24 Nisan 2013 Çarşamba

23 NİSAN'DA ÇOCUK OLMAK


     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Bu sene daha bir renkli geçti gibi geldi bana 23 Nisan, daha bir coşkulu... Çocuklarla birlikte bizler de çocukça bir mutluluk içinde her zamankinden daha yüksek bir enerjiye sahiptik bugün... Bayram boyunca hemen her yerde mutlu edilmeye çalışılan çocuklar... Ne kadar güzel manzaralardı. Dünyada saf, tertemiz çocuk gülüşünden daha güzel bir şey olabilir mi? Bu bayramı bizlere hediye ettiğin için teşekkürler Ulu Önder Atatürk...

     Sevgili Damla ve Derin bayramı yeni yeni anlamaya başladılar. Onları 23 Nisan sabahı halalarının beden eğitimi öğretmeni olduğu okulun kutlamalarına götürdüm. Her şey çok değişik geldi. Bu dönem kostümlü kişilerden korkuyorlar. Elimi sımsıkı tuttular. Onlar için şu an bayram, balon demek, bayrak demek, park demek, anne ve babayla geçirilen hoş saatler demek. Kısacası günü yaşamak demek... İşte çocuklardan alacağımız en önemli ders... Günü en iyi şekilde yaşamak... Bazen soruyoruz ya kendimize, şu an'da nasıl kalırız diye, an'ı nasıl yaşarız diye, işte böyle çocuklar gibi... Dikkatle bir bakın çok şey öğreneceksiniz.

    23 Nisan'da doğan sevgili Batu abimizin doğum gününü de aynı sevinçle kutladık.
İyi ki varsın Batu abimiz... Bugün bize daha önce yazmış olduğun şiiri yayınlamak istedik.  Damla ve Derin'in rahatsızlıklarından dolayı özel beslenmeleri nedeniyle, bu durumdan duygusal olarak etkilenen Batu abimizin özel şiiri...

Damla ve Derin'e

Şirinlerin birincisi, kraliçenin tacısınız
Büyüyünce anlayacak 
Şiir yazmayı benden ilham alacaksınız.
4.sınıfta zorlanacak, ama çok çalışkan olacaksınız
Biri Derin'deki güzel bir yıldız
Öbürü Damlalar'ın en harikası olacak
İkinizde dünya tatlısı olacaksınız
Büyüyünce Wİİ oynamaya yardım istemek için yanıma geleceksiniz
Cipsi sevecek, bizden örnek alacaksınız
Çikolatanın baklavalısını seveceksiniz.
Sebze ve meyve de yiyecek sağlıklı olacaksınız.

                                                                   Batu Üstünkal


      23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun, sevgili çocuklar. İyi ki varsınız. Bu dünyayı daha güzel görebilmek için iyi ki sizin bakış açınız var.




4 yorum:

  1. Batu abilerinin şiiri beni çok duygulandırdı.Koca yürekli çocuk,bravo sana:)Hele fotoğraf çok güzel.Bu yaşımda daha ben 2 bebeği aynı anda kucağımda tutmuş değilim,ne şans:)Damla ve Derin'in bayramını kutluyoruz,çok öpüyoruz sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Tubacığım. Biz de sizlerin bayramını kutluyoruz. Batu'nun şiiri okuduğumda beni de çok duygulandırmıştı. Damla ve Derin bu şiiri henüz bilmiyor. Okumaya başladıklarında abilerinin onları ne kadar çok sevdiğini daha iyi anlayacaklar.

      Sil
  2. bi foto bu kadar tatlı olabilir yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi:))) Ben de bayılırıyorum, sevgiler deep:)

      Sil