10 Ocak 2013 Perşembe

KADIKÖY'DE ENGELSİZ ÇOCUK PARKLARI İSTİYORUZ!!!


  
 Kadıköy'de engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkları istiyoruz! (Bu yazının üstünü tıklayalım! Direkt kampanyaya imza verme adresine yönlendirileceksiniz)

 
       Sevgili dostlarımız, engelli çocukların da faydalanabileceği çocuk parkları için çok güzel bir kampanya başlatılmış. Bu kampanya Kadıköy'e yönelik başlamış olsa bile umarım imzalarımızla çığ gibi büyüyerek, İstanbul'un diğer ilçeleri ve tüm Türkiye'ye yayılır.Yaşadıklarımızı biliyorsunuz. Farkındasınız. Bu kampanyaya katılmanızı rica ediyorum. Bugün engelsiz parklar, yarın engelsiz okullar...

Duyarlılığınız için teşekkürler,

Aytül Köktuna

3 yorum:

  1. Sevgili dostlar verdiğimiz imzaların geri dönüşü şu şekilde oldu. Sizlerle paylaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

    Bu mesaj, Change.org'da imzaladığın "Kadıköy'de engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkları istiyoruz!" kampanyasını başlatan Göztepe Parkı Aktivistleri tarafından gönderildi.
    ________________________________________
    Desteğinize çok teşekkürler! Kadıköy bölgesinde “Engelsiz Oyun Parkları" yaratılmasını talep eden dilekçe, '170 sayfada 5561 imza' ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne iletildi. İmzalar gelmeye devam ediyor, sırada Kadıköy Belediyesi var.
    BU KAMPANYANIN SORUMLULUĞU HEPİMİZDE!
    SAHİP ÇIKIN, İBB Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü ARAYARAK, SORUN, TAKİP EDİN!
    Bu kampanya örnek olsun, Türkiye'ye yayılsın!
    Tel:216-358 63 64 /153
    İBB no:8011
    Talep no: 45968
    Birim no:159

    YanıtlaSil
  2. kadıköy'de doğdum ,burda büyüdüm ve aynı şekilde burda ikizlerimi büyütüyorum
    bana sorarsanız bu ilçeyi bilen yaşayan biri olarak şimdiye kadar kadıköy'de bunun olmaması başlı başına bir ayıp!
    sayenizde kampanyadn haberdar oldum ,umarım en kısa sürede somut bir cevapla geri dönerler sesinizi duyup
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygucuğum çok teşekkürler ilgin için. Çocuklarımızın oyun parklarını daha güvenli hale getirmek ve eşit olanaklar sağlamak önemli. Bu zamana kadar farkına varılmamış olsa bile zaman geçmiş değil. Halen yapılabilir. Sevgiler canım, güzel kızlarınında mis kokulu yanaklarından öperim.

      Sil