26 Kasım 2012 Pazartesi

TEŞEKKÜRLER

     
      Sevgili blogger arkadaşım Deeptone, Sade ve Derin isimli blogunda bunun üstüne tık tık tanıtımımı yapmış. Çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bloguma yeni ziyaretçilerim katıldı. Benimle düşüncelerini ve duygularını paylaştılar. Kendimi daha güçlü ve mutlu hissettim. Yazılarımı okuyan, yorum yapan blogumu destekleyen herkese ama herkese sonsuz teşekkürler. Her şey daha güzel, daha kaliteli bir yaşam için.

      6 ay önce yazmaya başladığım bu blogu bir gün kızlarıma devretmek ve bu çok özel çocukların kaleminden onların yaşadıklarını okuyabilmek en büyük isteğim. Hayattımızdaki engelleri tek tek aşabilmek dileğiyle,

Kucak dolusu sevgiler,

Aytül Köktuna

5 yorum:

  1. allahcc yardımcın olsun canım benim.. Evet Deep sayesinde keşfettim seni. Ve en kısa zamanda mesela bir cuma geceyarısında dönüp en baştan okuyacağım hikayeni. Daha doğrusu yaşamını, paylaşımlarını.. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldiniz. Hayatımıza, aslında sadece bizim değil hepimizin hayatına açtığımız bu pencerede yaşamınıza bir farkındalık ve renk katabiliyorsak ne mutlu bize.

      Sil
  2. ya ben sizi, eşinizi ve kızlarınızı çok sevdiğim için tanıttım, herkes sizi tanısın okusun sevsin diye, aslında herkeste sosyal bilinç oluşsun ve size destek olsunlar diye yapmamıştım, yani bilinçli olarak öle düşünmemiştim, duygusal bi yaklaşımdı, ama sizi okuyunca ben bilinçlendiğime göre biraz, doğru aslında önemli olan farkındalık yaratmak, yani öle işte. umarım saçmaladım yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook tatlısın çok... Seni de, blogunu da ilk keşfettiğimden beri ilgiyle takip ediyorum. Blogunda bana da yer vermen beni çok onurlandırdı, sevgiler.

      Sil