25 Haziran 2012 Pazartesi

İYİ Kİ DOĞDUNUZ MELEKLERİM

       25 HAZİRAN 2009

        Tam 3 yıl oldu... Bugün sabahın erken saatlerinde hastaneye gidişimiz... Hayır henüz doğurmayacağım, daha çok erken diye düşünürken 32. haftada dünyaya merhaba deyişiniz... Her şey daha dün gibi... Ne çok şey yaşadık bu 3 koca senede... Zaman çabuk mu geçiyor, diye düşünüyorum bazen... Ama sonra yok diyorum, doya doya yaşadık her anı, her yeniliği sizinle beraber... Bizim için hep bugün, hep şimdi var oldu. Belki de bu nedenle bu kadar dolu dolu geçirdik sayenizde ömrümüzün en güzel 3 yılını... Hiçbir şeyi ertelemeden gününde yaşayarak... 3 yaşındasınız, artık çok sevdiğiniz çizgi film kahramanlarınız, Barbieleriniz, Mickeyleriniz, Caliolarınız, bebek zürafalarınız var. Mickey Mause'u çok sevdiğiniz için bu sene sürpriz olarak bir Minnie Mause pastası yaptı Meral teyzeniz bize. O kadar sevindiniz ve heyecanlandınız ki pastanızı görünce. Pastayı kesmek ise kolay olmadı. Çok dramatik bir tabloydu, çok korktunuz çünkü. Bu nedenle pastayı keserken sizi uzaklaştırmak zorunda kaldık. Bu durum daha da travmatik olmasın diye:) Ama sonra afiyetle yediniz tabi. Sonra ertesi gün bir doğum günü partisi daha hazırladı Elif teyzeniz size... Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Happy birthday yazan peçeteler, masa süsleri, balonlar, birbirinden güzel hediyeler... Herkes mutlu, en başta siz mutlusunuz.

      Girdiğiniz her yere ışığınızı da taşıyorsunuz. Hayatımızı aydınlattınız ikiz yıldızlarımız... İkinizi de çok seviyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Hep söylediğim gibi gökyüzünden iki melek düşüyordu, ikisini de ben tuttum, ben yakaladım sizi:)


                                                      http://kurabiyecimeral.blogspot.com/












10 yorum:

  1. Nice nice mutlu yillar Derin ve Damla'ya...
    Saglikla, huzurla, sansla... Ama en onemlisi, hep gozlerindeki o isikla... Cevrelerine bu isigi her daim sacmaya devam ederek :)
    Kocaman opuyorum minik melekleri, ve onlari yakalayan guzel annelerini...
    Burce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Burçeciğim, biz de sizleri kocamaaaan öpüyoruz:) Sevgiler

      Sil
  2. Serpil Şengör25 Haziran 2012 11:25

    mutlu, sağlıklı, güzel yaşları olsun. sizin gibi anne babaları olduğu için çok şanslı bu iki yıldız

    YanıtlaSil
  3. Nice mutlu yaşlara... İki doğmuşlar :)

    YanıtlaSil
  4. SEVGİLİ, TATLI, GÜZEL MELEKLER İYİ Kİ DOĞMUŞLAR, NE ŞANSLILARKİ ONLARI SEN YAKALAMIŞSIN. MUTLU YAŞLAR OLSUN AYTÜL'CÜĞÜM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Meralciğim, kucak dolusu öpücükler, sevgiler:)

      Sil
  5. Allah onlara uzuuuuun bir omur versin !

    YanıtlaSil